Skip Navigation LinksForside > Underviser


Gytte Holst i Vanløse/København

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


 41142171
 Tirsbækvej 3, 2720 Vanløse

I 1995 blev jeg uddannet lærer, og lige siden har jeg været optaget af at eleverne skulle have den bedste undervisning. Tidligere kom jeg indimellem til kort når jeg sad med en topmotiveret elev og jeg oplevede at mangle ordentlige materialer. 

Da jeg fik præsenteret Søde ord-mappen af en mor på min skole, var jeg derfor ikke et sekund i tvivl. Her var svaret. Jeg lånte penge i banken så jeg kunne tage uddannelsen hos Alkalær, og Alkalær-metoden ændrede mit faglige fundament fuldstændig.

Jeg underviser børn, unge og voksne – både ordblinde og elever som ’bare’ har læse- og stavetekniske udfordringer. Mit udgangspunkt er respekt og ligeværdighed. Jeg er god til at motivere eleverne, og jeg er 100 procent til stede når jeg underviser. 

"Fornylig oplevede jeg den store glæde at en stærkt ordblind pige i 4. klasse sad og læste en tekst fra Drilleords-mappen. Hun brugte alle de rigtige strategier og læste højt med stor sikkerhed! Helt op i 3. klasse havde hun indimellem haft svært ved at huske alle bogstaverne. Jeg ved hvad det har kostet af slid og frustrationer og tvivl. Hendes store drøm er at kunne læse en bog selv. Det kommer hun til!"

KONTAKT

Gytte Holst
Tirsbækvej 3
2720 Vanløse

41142171
gytteholst@live.dk