Skip Navigation Links

Alkalær-metoden – nu med evidens

 

For første gang nogensinde kan vi nu med evidens underbygge påstanden om at ALLE KAN LÆRE AT LÆSE. Ved brug af Alkalær-metoden stiger læseniveauet, og eleverne bliver hurtigere og mere sikre læsere. Ikke at vi var i tvivl – men nu er det bevist!

10-års jubilæum for håndbogen ”Læsetrappen”

Faktum er at hvis alle skal lære at læse, så kræver det at underviseren er bevæbnet til tænderne med fonetisk viden, kunnen og læringsredskaber. Det finder du i håndbogen “Læsetrappen”, og vi fejrer 10 års jubilæum for udgivelsen ved at udgive en fuldstændigt gennemskrevet og opdateret udgave. I bogen er der også tilføjet et kapitel om læsetrappens effektivitet. Køb den nye udgave her.

Hogrefes “Ordlæseprøve 1”

I kapitlet om effektiviteten af Alkalær-metoden har vi lavet en kvalitativ undersøgelse baseret på Hogrefes ”Ordlæseprøve 1”. Det er her meget tydeligt at se resultatet af Alkalær-metoden. Det er ikke kun de læsesvage elever som får et løft, nej, hele klassen lægger sig samlet i toppen. Download hele undersøgelsen her. Disse resultater er ikke enestående – alle kan løfte niveauet ved hjælp af Alkalær-metoden og den rette uddannelse.
 

 

Del dine oplevelser med os

Skriv endelig til os hvis DU også har gode resultater med Alkalær og har lyst til at dele dem med os. Så kan vi sammen nå ud til endnu flere børn der har brug for et læseløft! Skriv til info@alkalaer.dk, eller del din historie med os på Facebook eller Instagram.

 

Kom på uddannelse

Har du ikke allerede en uddannelse i Alkalær-metoden, så er det nu du skal i gang. Læs mere om modul 1 og de andre uddannelser på vores hjemmeside.

Som noget helt nyt kan vi også tilbyde brush-up-kurser i Alkalær. Hvis du allerede har taget uddannelsen, men ønsker at optimere dit arbejde med Alkalær-metoden, så er disse brush-up-workshops lige noget for dig.

Du kan også downloade uddannelsesprogrammet og læse mere om de mange muligheder du har for efteruddannelse.

 

 

Gratis gave

Som altid modtager du også en lille gave med vores nyhedsbrev. Denne gang har vi lavet et lille terningespil som du kan downloade og printe ud. Spillet øver lydrette ord mellem fire og seks bogstaver. Find flere gratis downloads på Alkalærs Univers.

 

Vi glæder os til sammen med dig at lære endnu flere børn at læse!

 

Mange sommerhilsner fra Alkalær