Skip Navigation Links

GIGANTISK november-udsalg

Resten af november holder Alkalær GIGANTISK udsalg på en lang række produkter – få næsten 70 % rabat!

Spillet ”Søde ord” får en ENDNU sødere pris
Vi er superglade for at vores onlinespil ”Søde ord” er blevet taget så godt imod. 
Selvom prisen fra starten har været ret skarp, så vil vi gerne have endnu flere til at prøve kræfter med de første trin af læsetrappen og vores søde ord så nu kan du få spillet til en ENDNU sødere pris.
Derfor har vi skruet prisen HELT i bund, og du sparer derfor næsten 70 % på pakken ”1 bruger i 3 måneder”! For kun 9,- kan dit barn gå på spændende, lærerig og sjov opdagelse i det farverige og skøre Alkalær-univers og dermed blive ENDNU bedre til bogstavernes lyde og de første lydrette ord.
Læs mere om spillet her.

Eksklusive rabatter på Alkalærs kurser
Går du med en drøm om at blive Alkalær-underviser, men har endnu ikke taget springet, så er det NU du skal slå til! Helt eksklusivt er der nemlig også penge at spare på vores uddannelser.
Bliv en del af et stort videbegærligt netværk der er med til at gøre os alle bedre Alkalær-undervisere, og få indblik i hvordan Alkalær-metoden kan lære alle at læse. Ja, og så følger der en masse gratis materialer med i prisen!
For nyligt tilføjede vi en lang række nye datoer – helt indtil næste sommer – så kig nærmere på alle datoerne i vores kursuskalender, eller læs mere om modulerne her.

… og der er flere søde priser og ting at hente!
Vi har selvfølgelig udsalg på endnu flere produkter – SÅ mange at vi ikke kan liste dem alle her. Men klik ind på vores hjemmeside, og se nærmere på dem alle sammen.
Og som om det ikke er nok, så skal du selvfølgelig ikke snydes for en gratis opgave der er lige så sød som vores udsalgspriser. Denne gang er det et ti minutters lydret spil med tre bogstaver, og det er derfor perfekt som supplement til vores onlinespil ”Søde ord”! ??

De bedste november-hilsner fra Alkalær