Skip Navigation Links

Vores online spil ”Søde ord” er klar til officiel udgivelse!

 

 

Efter en lang gratis beta-periode med mange måneders spil-testning, retning af diverse fejl og mangler – og endnu mere testning – er vi endelig klar til at præsentere det helt færdige spil! 

Alkalærs Univers kan du nu få adgang til den nyeste version af læsespillet og dermed give dine unger muligheden for at tage de første skridt op ad læsetrappen.

 

Hængelåsene sikrer ”ét skridt ad gangen”
Det måske vigtigste element der er blevet tilføjet til spillet, er den efterspurgte progression – eller det som vi kalder for ”hængelåsene”. Med dem sikrer du som underviser at eleven ikke møder noget der er for svært, og du kan hele tiden følge med i hvor langt den enkelte elev er kommet. Det er altså slut med at bekymre sig om hvorvidt alle børnene følger læsetrappen som de skal, og i stedet kan du bruge energien på dem der skal have en ekstra hånd med at knække læsekoden. 

Unilogin
Grundet forsinkelser hos Styrelsen for It og Læring er det desværre endnu ikke muligt at tilgå ”Søde ord”-spillet gennem Unilogin. Det er derfor kun muligt at få adgang som privat køber, men vi arbejder ufortrødent videre, og vi forventer at have Unilogin klar indenfor en måned. Så hold godt øje med vores Facebook-side og på vores shop. Når vi åbner for salget, køber I adgang for et helt skoleår og kan vælge mellem to modeller: 49,- for en enkelt elev eller 499,- for alle i elever i en klasse. 

 

Lydret spil med to bogstaver
Helt i ånden af spillet ”Søde ord” giver vi med dette nyhedsbrev et gratis 10 minutters spil med lydrette ord på 2 bogstaver – download spillet her. Dette kan med fordel bruges som supplement til spillet eller som en ekstra mulighed for at øve sig på 2-bogstavsord. Opret en gratis bruger på www.alkalærsunivers.dk, og download mange flere gratis opgaver og spil.

 

 

 

Vi glæder os til endnu en gang at hjælpe dig og dine unger med læsning og stavning i selskab med ”Søde ord”!