Skip Navigation LinksForside > Underviser


Lisbeth Malmkjær Houlberg i København NV

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


 28110710
 Sokkelundsvej 2, 3.tv., 2400 København NV

Lisbeth Malmkjær Houlberg i København NV

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


Jeg synes, det giver mening at undervise efter Alkalær-metoden, fordi materialet er så grundig med lydindlæringen og samtid med giver børnene mulighed for at lære i deres eget tempo. Derudover synes jeg, at metoden har en helt unik tilgang til at gennemskue de lyde i sproget, som, for nogen, kan være meget svære at få styr på. Jeg ville ønske, at jeg havde haft kendskab til Alkalær-materialet for mange år siden.

Jeg har 16 års undervisningserfaring i grundskolen og har primært arbejdet med indskolingen og mellemtrinnet. Jeg har primært haft klasseundervisning, men har de sidste 2-3 år også undervist mindre grupper af børn, der har haft brug for læsetræning. Derudover har jeg en Master i dansk som andetsprog (for unge og voksne), som jeg også har brugt til at undervise mindre grupper af børn i dansk.

De børn, jeg har undervist i Alkalær, har været rigtige glade for materialet, fordi opgaverne er overskuelige, lette at gå til og varierede. Og så nyder børnene, at de kan følge med i deres egen progression.

KONTAKT

Lisbeth Malmkjær Houlberg
2400 København NV 

Ring 28110710 på hverdage mellem 15.00-19.00

lm.houlberg@live.dk