Skip Navigation LinksForside > Underviser


Lotte Sørensen i Løgstør

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


 23605337
 Over Aggersund 3, 9670 Løgstør


Jeg har altid været god til at lære fra mig, og jeg glæder mig over børnenes reaktion når de lærer noget nyt. Derfor har jeg også været glad for mit job som børnehaveklasseleder på Løgstør Skole de seneste 6 år. Men jeg brænder for at gøre mere for de børn der har det svært enten socialt eller fagligt, for god trivsel og indlæring betyder meget for det enkelte barns udvikling.

Selv har jeg en dreng der har svært ved indlæringen. Vi har hjulpet ham på mange forskellige måder, men trods dette har der været både op- og nedture. Lektierne blev hele tiden for svære, og i slutningen af 4. klasse blev han testet ordblind. Vi tænkte: Hvad gør vi nu ...? Så tog vi ind til Tine Johansen i Aalborg, og det sidste år har vi lært og læst med Alkalær-metoden. Vores søn læser flot i dag og ligger på middel i klassen, lektierne er ikke længere uoverskuelige, og han staver meget bedre.

Nu er jeg ansat hos Tine Johansen, Alkalær Nordjylland, og elsker det. Det er dejligt at vi er et team at dygtige undervisere der kan sparre og undervise sammen.

I øvrigt er jeg uddannet pædagog i 2002 og har sidenhen arbejdet på et opholdssted for udviklingshæmmede, som pædagog i børnehaver med støttefunktion og på skoler med specialklassebørn, som nu hedder AKT-elever.

Jeg er gift og har 3 børn. Vores ældste datter er 13 år, vores søn er 11 år, og vores yngste datter er 7 år. Min mand er selvstændig tømrermester, og vi bor i et dejligt byhus i Løgstør tæt ved fjorden.


KONTAKT

Lotte Sørensen
Fredensgade 14
9670 Løgstør
 


Tlf. 23 60 53 37
info@tinejohansen.dk 
Alkalær Nordjylland: www.tinejohansen.dk