Skip Navigation LinksForside > Underviser


Helle Burlin Ihler, Allerød

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


 20608907
 Røglevænget 56, 3450 Allerød


Jeg har i hele mit lærerliv undervist elever inden for specialområdet. 
Således har jeg undervist elever med mange forskellige udfordringer, diagnoser og indlæringsvanskeligheder. Igennem løbende efteruddannelse er min viden på området hele tiden blevet opdateret. Jeg har undervist både på specialskoler og i den almindelige folkeskole, hvor jeg i indskolingen især har arbejdet med læseindlæring. 

Det er min erfaring at ALLE BØRN KAN LÆRE AT LÆSE, når bare undervisningen foregår systematisk og tager udgangspunkt i barnets aktuelle niveau. 
Alkalærs lydrette undervisningssystem er gennemarbejdet, gennemtestet og ikke mindst resultatorienteret så jeg faktisk kan lære dit barn at læse. 

Som underviser er jeg rummelig og har stor tålmodighed. I min undervisning lægger jeg vægt på motivation og glæde ved at lære. 
Selv har udviklet flere forskellige materialer, blandt andet spil og lege, som også bruges i min Alkalær-undervisningen. 

Kontakt LÆSERUMMET for en uforpligtende samtale og en gratis læsetest. Undervisningen finder sted i Allerød, 2 minutters gang fra stationen. 

KONTAKT

Helle Burlin Ihler
Røglevænget 56
3450 Allerød


2060 8907
kontakt@laeserummet.dk 
www.laeserummet.dk