Skip Navigation LinksForside > Underviser


Lone Dissing i Skive & Herning

Certificeret Alkalær Professionel-underviser


 29104957
 Hybenvej 14, 7800 Skive

Vi elsker at undervise og brænder for at lære børn, unge og voksne at læse. Med Alkalær-metoden kan vi lære alle at læse – med garanti.

Vi har gennem mange år undervist i dansk og i begynderlæsning i folkeskolen og har begge en læsevejlederuddannelse samt en Alkalær-uddannelse. Dette gør at vi har en kvalificeret og gennemgribende viden om læseindlæring og læsevanskeligheder. 

Med vores lærerpædagogiske baggrund har vi stor indsigt i undervisning, strategier og tilgange til læring. Vi formår desuden at sætte en resultatorienteret undervisning sammen så den er både motiverende og tilfredsstillende for eleven. Hos os får I høj kvalitet og den rette sparring.

I Alkalær-undervisningen er udgangspunktet at starte præcis der hvor barnet er i sin læseudvikling. Derfra bygges et forløb op som passer til netop dit barn eller dig.

Ud over læse- og staveundervisning tilbyder vi også engelskundervisning efter et koncept, som er særdeles velegnet - også til ordblinde.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og en gratis læsetest.

Da vi underviser i dagtimerne, er vores mobiler slukkede. I kan indtale en besked eller skrive en sms, så kontakter vi jer så hurtigt vi kan.

 


KONTAKT
Alkalær Midt/Vest
Lone Dissing og
Helle Meldgaard

 


Undervisningsteder:
7800 Skive
7400 Herning
8800 Viborg

Helle: 28 18 66 75
Lone: 29 10 49 57

alkalaermidtvest@gmail.com
www.alkalaermidtvest.dk

Kontakt os evt. på Facebook
Alkalær Midt/vest