Skip Navigation Links

 

Så er vi tilbage!

Så er kontoret tilbage på arbejde og nu skal vi høste frugten af det arbejde vi havde gjort før det hele lukkede ned. I første omgang har vi mulighed for at præsentere NY udgave af ”Historien om bogstaverne” og dens spritnye makker ”Historien om tallene”.

”Historien om bogstaverne” er elevens allerførste bog om bogstaver og læsning. Det er en oplæsningsbog, og den henvender sig til børn på mellem 5 og 8 år, særligt med fokus på elever i 0. klasse.

Via ”bedstefar” og børnene Thor og Freja bliver vi ført ind i bogstavernes spændende univers. Børn, såvel som voksne, får hermed et overblik over bogstavernes historie, krydret med spændende fortællinger om Romerriget og de seje vikinger. Den nye udgave er gjort endnu mere oplæsningsvenlig og vi har tilføjet over 50 nye illustrationer for at underbygge handlingen og gøre oplevelsen endnu mere spændende.

 Historien om bogstaverne (NY) koster 250,–

 

Historien om tallene

”Historien om tallene” er en oplæsningsbog for de yngste elever. Den henvender sig til børn på mellem 5 og 8 år, med særligt fokus på elever i 0. klasse.

Denne gang tager vi med bedstefar og børnene Thor og Freja ind i tallenes spændende univers fx. 10-tals systemet, lykketal, det binære talsystem og meget mere. Børn, såvel som voksne, får hermed et overblik over tallenes historie og funktion – alt sammen krydret med spændende informationer om de seje vikinger og eksotiske fortællinger fra bl.a. Indien og Kina.

Historien om tallene koster 250,–

 

 

Thor & Freja-pakken

Gør oplæsningen af ”Historien om bogstaverne” og ”Historien om tal” til en hyggelig og lærerig stund hvor I sammen lader jer inspirere af musikken og af alle de lege og opgaver der er beskrevet i begge bøger. De er spækket med aktiviteter og opgaver som giver masser af inspiration til selv at prøve tingene af i praksis.  I har også mulighed for at få læst begge bøger op af ´bedstefar´ ved at scanne QR-koden i bøgerne.

Ved køb af Thor & Freja-pakken får du begge bøger til 400,- og sparer derved 100,-