Skip Navigation Links

 

Ti vi ka' li'

Alkalær har stadig en enorm efterspørgsel på lydrette bøger. Derfor har vi nu iværksat projekt "Ti vi ka’ li’". Det vil resultere i ikke mindre en 30 nye lydrette bøger. En ekstra finurlighed i den forbindelse er at illustratoren er fundet i Argentina. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Jorge og de nye forfattere. 

Serierne kommer til at indeholde ord med alt fra 3 til 12-14 bogstaver og der bliver således rig mulighed for at læsetræne på det korrekte trin på den lydrette læsetrappe.

Facelift til hjemmesiden!

I foråret startede vi arbejdet med en helt ny hjemmeside. Det viste sig at være en kæmpe opgave, men også rigtig sjov og lærerig for alle. Som du kan se fungerer den i dag på både mobiltelefon, computer og tablet, men vi fortsætter arbejdet med at optimere den og give den Alkalærs kendte mumf-faktor.

Bl.a. har vores nye grafiske designer skabt bannere som løbende vil holde dig informeret om nye produkter og tiltag, ligesom der er blevet plads til gode citater.

Senest har vi udvidet hjemmesiden med punkterne METODE og NYHEDER som kan være en hjælp til at navigere i vigtig viden om Alkalær.

Endelig kan du finde billeder af de fleste af os. I virkeligheden er vi meget smukkere ??

Og al den aktivitet holder vi selvfølgelig i gang fordi vi deler et stort mål: AT LÆRE ALLE AT LÆSE!

 Rigtig go’ læsefornøjelse!